معرفی محصول
این دستگاه با بهره گیری از ریز موج تغییراتی را در پلاریزاسیون آب درون محصولات ایجاد می کند و باعث گرم شدن محصولات شده و مرحله خشک شدن آغاز می شود و به لطف این گرمای داده شده به محصول، بخار آبی که از درون محصول خارج می شود به بیرون منتقل می شود.
ویژگی ها:
- صرفه جویی در مواد غذایی بخصوص در گیاهان دارویی
- خشک کردن محصولات سرامیکی و چوبی
- خشک شدن در زمان کوتاه
- بازدهی مقرون به صرفه
- حفظ کیفیت و ارزش مواد غذایی، ویتامین ها و پروتئین محصولات خشک شده
مزیت رقابتی: انواع ضدعفونی کننده ها این فرایند را به سرعت و با هزینه بسیار کم انجام می دهند.