دستگاه خشک کن صنعتی به روش مایکروویو

معرفی محصول

 این دستگاه با بهره گیری از ریز موج تغییراتی را در پلاریزاسیون آب درون محصولات ایجاد می کند و باعث گرم شدن محصولات شده و مرحله خشک شدن آغاز می شود و به لطف این گرمای داده شده به محصول، بخار آبی که از درون محصول خارج می شود به بیرون منتقل می شود.

ویژگی ها: 

  • صرفه جویی در مواد غذایی بخصوص در گیاهان دارویی
  • خشک کردن محصولات سرامیکی و چوبی
  • خشک شدن در زمان کوتاه
  • بازدهی مقرون به صرفه
  • حفظ کیفیت و ارزش مواد غذایی، ویتامین ها و پروتئین محصولات خشک شده

مزیت رقابتی: انواع ضدعفونی کننده ها این فرایند را به سرعت و با هزینه بسیار کم انجام می دهند.

×